Meny Stäng

Information

Golfresa är bokad för 2022

 

 

Information från Skyrup Golf & Hotell  2022-05-22

 


 

     Skyrups Golfklubb   

     Telefon +4645153111   

            info@skyrupsgk.se   

            www.skyrupsgk.se

 

Hej,

 
Äntligen har våren kommit med lite värme som gör att tillväxt på gräs har börjat ta sig på allvar. Vår bana och vårt banteam kämpar hårt med att få ordning på spelytorna på de hål som vi haft översvämning på under vintern och som haft tuffa förutsättningar att läka med den kalla starten på april. Översvämningen av Finjasjön, den värsta på över 20 år, har givit oss utmaningar och skapat en del problemområden på två hål som vi jobbar hårt med att återställa till ordinarie glans. När nu värmen kommit och det växer bättre ger det oss bättre förutsättningar att läka de sår som uppstått. De gäster som besökt oss under öppningsveckorna är nöjda med banan och greenerna får väldigt fina lovord. Hela banteamet kämpar hårt, med många övertidstimmar till följd, för vår ambition är alltid att kunna bjuda er på den bästa möjliga upplevelsen vid ert besök med förutsättningarna vi blivit givna.  
Vi har öppnat 18 hål med ordinarie greener. Det som kan påverka spelet för ditt besök är att det nu i början kommer bli en provisorisk tee på hål 9 som spelas som par 3 i stället för par 4, och dropprutor för inspel från 100 m på hål 4. Greenerna håller riktigt bra kvalitet för årstiden precis som vi alltid brukar kunna presentera på våren.
Som kompensation för provisorisk tee på hål 9 och droppruta för inspel på hål 4 erbjuder vi er följande kompensation:
NI SOM BESTÄLLT GOLFPAKET
Ni får 150 kr/greenfeerunda i rabatt som dras av vid utcheckning
Vi uppgraderar er middag till en trerätters för att ni ska kunna njuta lite extra av kvällen i stället    
Vi senarelägger er fria avbokningsmöjlighet till 72 timmar innan ankomst, därefter 50% av paketpriset.
NI SOM BOKAT GREENFEESPEL
Vi rabatterar er greenfee enligt följande:
Måndag-Torsdag: 365kr (ordinariepris 490 kr)
Fredag-Söndag: 440kr (ordinarie pris 590 kr)
Vi hoppas verkligen vi får se er hos oss på er inbokade vistelse och hela teamet är taggade att ta hand om er på absolut bästa sätt för en minnesvärd golfresa.
 
Med vänlig hälsning, Teamet på Skyrup Golf & Hotell